Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Op deze pagina publiceren we artikelen, blogs en whitepapers over data- en applicatie integratie en alles wat daar mee te maken heeft. Verdiep je onder andere in de DevOps methodologie, Microservices of onze integratie patronen en blijf op de hoogte van de komende events en ontwikkelingen binnen eMagiz.

Upcoming Events

Actueel

Selecteer hieronder één van de gepubliceerde artikelen, blogs of whitepapers. 

blogs

Digital twin, dé oplossing voor real-time desicion making

De technische complexiteit van processen en activa neemt toe, het is daarom essentieel dat we wijze waarop we deze ontwikkelen, managen en behouden ook verder ontwikkelen. Tools zoals de digital twin zijn nodig om in te spelen op de nieuwe realiteit van software gestuurde systemen en producten. In deze blog vertelt Mark je wat een digital twin precies is en hoe je er een kunt ontwikkelen.

Lees meer >>
blogs

Event: 10 jaar eMagiz

eMagiz bestaat 10 jaar en om deze mijlpaal te vieren, organiseren we een event voor klanten, partners en relaties op dinsdag 10 mei 2022! We hebben een boeiend en inspirerend programma opgesteld, klik snel door om deze te bekijken.

Lees meer >>
blogs

Sales blog: alles binnen handbereik

Na de zomervakantie starten organisaties vaak nieuwe projecten op. Tijdens het integratie ontwikkelproces zijn er verschillende functionaliteiten benodigd en kan het voorkomen dat je daardoor verdrinkt in het aantal software tools. Het eMagiz platform biedt een compleet platform met verschillende functionaliteiten en ondersteund u in uw volledige ontwikkelproces.

Lees meer >>
blogs

Communiceren met Kafka: Wat is de beste manier?

Voordat u kunt genieten van de voordelen van event steraming, moeten uw applicaties eerst in staat zijn om data uit te wisselen met behulp van Kafka. Om uw apps de Kafka taal te laten spreken zijn er twee mogelijke opties: je app Kafka native maken of een vertaler gebruiken. Hoe dat allemaal in zijn werk gaat lees je in deze blog.

Lees meer >>
blogs

Replay webinar: ‘Flow testing, de nieuwste feature van eMagiz!’

Tijdens dit webinar delen we de nieuwste ontwikkelingen van het eMagiz iPaaS. Zo praten de presentatoren je bij over de nieuwste feature van het platform, Flow testing. Er wordt verteld hoe het kan worden ingezet op alle 3 integratie patronen (API gateway, Event streaming & Messaging) en hoe het gebruikers in staat stelt om elk type flow te testen op correcte werking van het model en hoe ze meerdere flow tests kunnen definiëren.

Lees meer >>