Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Op deze pagina publiceren we artikelen, blogs en whitepapers over data- en applicatie integratie en alles wat daar mee te maken heeft. Verdiep je onder andere in de DevOps methodologie, Microservices of onze integratie patronen en blijf op de hoogte van de komende events en ontwikkelingen binnen eMagiz.

Upcoming Events

Actueel

Selecteer hieronder één van de gepubliceerde artikelen, blogs of whitepapers. 

blogs

Terugblik op 10 jaar eMagiz event

Afgelopen 10 mei was het eindelijk tijd voor het event ter ere van ons 10 jarig jubileum! Wij hebben er ontzettend van genoten en blikken dan ook graag terug op deze feestelijke dag aan de hand van een recording van de keynote, de presentaties en foto’s die gedurende de dag zijn gemaakt.

Lees meer >>
blogs

State Generation – toegevoegde waarde door continu data inzicht

In de afgelopen decennia zijn grote hoeveelheden data opgeslagen in allerlei soorten databases, data lakes en data warehouses. Databronnen waarvan organisaties vaak wel weten dat ze ze bezitten maar welke zelden worden gebruikt om real-time decision making te ondersteunen. Wat als we de mogelijkheid introduceren om specifieke datapunten te persisteren uit bestaande ‘stateless data’ in transit om stateful data te produceren?

Lees meer >>
blogs

Event: 10 jaar eMagiz

eMagiz bestaat 10 jaar en om deze mijlpaal te vieren, organiseren we een event voor klanten, partners en relaties op dinsdag 10 mei 2022! We hebben een boeiend en inspirerend programma opgesteld, klik snel door om deze te bekijken.

Lees meer >>
blogs

Release webinar “Gebruik de nieuwe eMagiz Store in Design!”

In onze Release webinars praten we je bij over de nieuwste ontwikkelingen binnen het eMagiz plaform. Deze keer richten we ons op de Store in de Design fase, een vernieuwde solution view in Design & Create, auto cleanup releases en flow testing updates. Schrijf je nu in en leer hoe je hiervan kunt profiteren in jouw eMagiz-omgeving.

Lees meer >>
blogs

MQTT: De standaard voor IoT Messaging

MQTT, een OASIS standaard berichtenprotocol voor IoT. In zijn blog vertelt Samet hoe je dit onderwerp kunt aanpakken, welke verwerkingsstijl nodig is en hoe je je datastromen met behulp van MQTT aan je verwerkingsengine kunt koppelen. Hij vertelt ook welke versie je moet gebruiken om MQTT te implementeren.

Lees meer >>
blogs

Digital twin, dé oplossing voor real-time desicion making

De technische complexiteit van processen en activa neemt toe, het is daarom essentieel dat we wijze waarop we deze ontwikkelen, managen en behouden ook verder ontwikkelen. Tools zoals de digital twin zijn nodig om in te spelen op de nieuwe realiteit van software gestuurde systemen en producten. In deze blog vertelt Mark je wat een digital twin precies is en hoe je er een kunt ontwikkelen.

Lees meer >>