Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Op deze pagina publiceren we artikelen, blogs en whitepapers over data- en applicatie integratie en alles wat daar mee te maken heeft. Verdiep je onder andere in de DevOps methodologie, Microservices of onze integratie patronen en blijf op de hoogte van de komende events en ontwikkelingen binnen eMagiz.

Upcoming Events

Actueel

Selecteer hieronder één van de gepubliceerde artikelen, blogs of whitepapers. 

blogs

Sales blog: alles binnen handbereik

Na de zomervakantie starten organisaties vaak nieuwe projecten op. Tijdens het integratie ontwikkelproces zijn er verschillende functionaliteiten benodigd en kan het voorkomen dat je daardoor verdrinkt in het aantal software tools. Het eMagiz platform biedt een compleet platform met verschillende functionaliteiten en ondersteund u in uw volledige ontwikkelproces.

Lees meer >>
blogs

Communiceren met Kafka: Wat is de beste manier?

Voordat u kunt genieten van de voordelen van event steraming, moeten uw applicaties eerst in staat zijn om data uit te wisselen met behulp van Kafka. Om uw apps de Kafka taal te laten spreken zijn er twee mogelijke opties: je app Kafka native maken of een vertaler gebruiken. Hoe dat allemaal in zijn werk gaat lees je in deze blog.

Lees meer >>
blogs

Replay webinar: ‘Flow testing, de nieuwste feature van eMagiz!’

Tijdens dit webinar delen we de nieuwste ontwikkelingen van het eMagiz iPaaS. Zo praten de presentatoren je bij over de nieuwste feature van het platform, Flow testing. Er wordt verteld hoe het kan worden ingezet op alle 3 integratie patronen (API gateway, Event streaming & Messaging) en hoe het gebruikers in staat stelt om elk type flow te testen op correcte werking van het model en hoe ze meerdere flow tests kunnen definiëren.

Lees meer >>
blogs

Ben ik al volwassen genoeg om te kiezen voor een platform?

Wanneer is je organisatie nou toe aan een platform? Veel organisaties lopen tegen groeiproblemen aan. Oplossingen die voorheen goed werkten, lijken nu vooral je organisatie te remmen. Systemen werken niet optimaal samen, oplossingen zijn niet gedocumenteerd, verder ontwikkelen is moeilijk en specialistische kennis kan niet worden gevonden op de huidige arbeidsmarkt. In deze situatie kan een platform helpen om innoverende, specialistische technologie toegankelijk te maken.

Lees meer >>
blogs

Mendix Data Hub als katalysator voor het integreren van jouw business data

In oktober werd eMagiz aangekondigd als launching partner in het Mendix Data Hub Partner Program. In deze blog praten we je bij over de laatste ontwikkelingen van de Data Hub en leggen we uit hoe deze je kan helpen bij je werk. Met de Data Hub heeft Mendix het een stuk makkelijker gemaakt om data tussen apps te delen en in deze blog vertelt onze Software Delivery Manager, ook wel Mendix MVP, Samet precies hoe.

Lees meer >>
blogs

Data gedreven worden: begin bij het fundament!

Traditionele organisaties transformeren steeds meer tot IT organisaties en digitale dienstverlening is inmiddels een core business process geworden. Dit resulteert in vragen ten aanzien van compententies, integratie met ketenpartijen en openheid van data. Data en event-driven IT architectuur is een belangrijke voorwaarde voor ontwikkeling van digitale dienstverlening maar vereist investeringen en keuzes.

Lees meer >>
blogs

Integreer snel en gemakkelijk met de API gateway!

Een API integratie… Hoe gaat dit precies in z’n werk? En hoe laat je applicaties van verschillende data formaten met elkaar communiceren? Lees hier de blog van Leo waarin hij je verschillende onderdelen van het onderwerp API management uitlegt en laat zien hoe dit in eMagiz werkt.

Lees meer >>