Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Op deze pagina publiceren we artikelen, blogs en whitepapers over data- en applicatie integratie en alles wat daar mee te maken heeft. Verdiep je onder andere in de DevOps methodologie, Microservices of onze integratie patronen en blijf op de hoogte van de komende events en ontwikkelingen binnen eMagiz.

Upcoming Events

Actueel

Selecteer hieronder één van de gepubliceerde artikelen, blogs of whitepapers. 

news

PERSBERICHT: Financiallease.nl tekent 3-jarig contract met eMagiz

De inkt is droog! FinancialLease zal het low-code Enterprise iPaaS van eMagiz gaan inzetten om zijn indrukwekkende groei verder te versnellen & hun digitale transformatie beter te faciliteren en orkestreren. FinancialLease zal het platform in combinatie met alle ondersteunde integratiepatronen (Event streaming, API gateway & Messaging) gaan gebruiken.

Lees meer >>
blogs

Insights – Benchmark Onderzoek 2020

Het afgelopen jaar zijn we een benchmark onderzoek gestart onder IT-beslissers van organisaties binnen verschillende sectoren. Het onderzoek helpt ons om IT-trends in kaart te brengen. Het onderzoek loopt nog maar ben je al nieuwsgierig? Lees dan hier het artikel.

Lees meer >>
blogs

Waarom een enterprise low-code iPaaS de beste tool is voor het boren van olie!

Wat is de echte waarde van data? Sommige professionals omschrijven data als de nieuwe olie, maar wat zijn dan precies die gelijkenissen tussen de twee? En nog veel belangrijker, wat zijn de verschillen tussen het winnen van olie en het winnen van data? Bart schreef een blog met daarin zijn bevindingen over deze kwestie en bespreekt hoe je jouw data kan transformeren naar waardevolle inzichten.

Lees meer >>
eMagiz blog
blogs

Hoe standaardiseren in uw integratie landschap (keten-) integratie aanzienlijk vereenvoudigd

Het hanteren van een standaard voor applicatie integratie kan het voor uw bedrijf een stuk eenvoudiger maken, onder ander met het koppelen van ketenpartijen en met het realiseren van integraties. Een standaard beschrijft welke data entiteiten worden uitgewisseld, welke attributen deze entiteiten bevatten en in welke processtappen data uitgewisseld wordt. In deze blog vertelt Tom je over de effectiviteit van standaarden en wat de voordelen kunnen zijn voor jouw business.

Lees meer >>