Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Op deze pagina publiceren we artikelen, blogs en whitepapers over data- en applicatie integratie en alles wat daar mee te maken heeft. Verdiep je onder andere in de DevOps methodologie, Microservices of onze integratie patronen en blijf op de hoogte van de komende events en ontwikkelingen binnen eMagiz.

Upcoming Events

Actueel

Selecteer hieronder één van de gepubliceerde artikelen, blogs of whitepapers. 

webinar

Replay Webinar – API Gateway & Event streaming

Op woensdag 8 juli hebben we een webinar georganiseerd dat in het teken stond van de recent toegevoegde integratiepatronen Application Programming Interface (API) en Event Streaming. Tijdens het webinar hebben we use cases toegelicht en een demo gegeven binnen het eMagiz platform. Kijk hier het webinar terug.

Lees meer >>
blogs

Event streaming – gebruikt u het al?

Event streaming stelt bedrijven in staat om gegevens die betrekking hebben op een bepaalde gebeurtenis te analyseren en te reageren op die gebeurtenis in real-time. Waarom zou je event streaming willen inzetten in je onderneming?

Lees meer >>
customers

Data-reliability cruciaal voor Huuskes

Real-time processing en het publiceren van data naar externen wordt steeds belangrijker voor organisaties. Huuskes ervaart een groei in hun product informatie data flows, maar ook in hun logitstieke en commerciele data flows.

Lees meer >>