eMagiz – Integration without boundaries

De IT-trends van 2021 – Resultaten van de jaarlijkse benchmark van eMagiz

Dè IT trends onder de IT-beslissers van Nederlandse Enterprises!

Volgens 88% van de Nederlandse organisaties speelt data een significante rol in de groei van de organisatie voor de komende vijf jaar. Voor slechts 35% van deze organisaties is de data ook daadwerkelijk eenvoudig toegankelijk. Dit kwam naar voren in het jaarlijkse benchmark onderzoek van eMagiz waarin IT-trends binnen verschillende organisaties en markten worden onderzocht. 

Data functioneert steeds meer als de spil van de organisatie en dat is een constatering die niet onopgemerkt mag blijven. IT-beslissers van verschillende organisaties zoals Essent, ARAG en DHL geven aan dat data gebruik een ontzettend belangrijk onderdeel is van de gevoerde strategie.

De benchmark richtte zich 300+ bedrijven in de 5 core sectoren van eMagiz namelijk:

  • Bouw, Infra & Utilities
  • Dienstverlening (Financieel, Zakelijk, ICT  & overig)
  • Industrie
  • Transport & Logistiek
  • Food, Agro & Retail 

De IT beslissers van deze organisaties deelden hun ervaringen met de verschillende thema’s zoals data management, enterprise integratie dilemma’s en data architectuur. Daarnaast ging de benchmark in op de praktische toepasbaarheid van innovatieve technologieën. Wilt u het volledige rapport ontvangen? Klik dan op de button en ontvang het rapport van 2021!

Bent u nu benieuwd hoe uw organisatie in de markt staat ten opzichte van peers en wilt u graag een persoonlijke benchmark ontvangen? We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan het onderzoek door gebruik te maken van de onderstaande button. Zodra uw antwoorden zijn verwerkt ontvangt u:

  • Unieke inzichten door middel van een persoonlijk onderzoeksrapport.
  • De mogelijkheid om continue te blijven leren, de resultaten van het onderzoek worden namelijk constant geactualiseerd.
  • Daarnaast krijgt u de optie een 1-op-1 gesprek te voeren waarin we alle inzichten uit het rapport nader toelichten zodat u uw organisatie kunt vergelijken met die van andere Nederlandse enterprises (en dus ook met concullega’s uit uw sector).