eMagiz – Integration without boundaries

Event: 10 jaar eMagiz

Afgelopen jaar bestond eMagiz 10 jaar, en deze mijlpaal gaan we vieren! Daarom organiseren we op dinsdag 10 mei een event in de Grolsch Veste, het stadion van FC Twente.

We hebben een boeiend en inspirerend programma opgesteld waarvan het dagvoorzitterschap in handen is van Yolande Uylen. Rond 11.00 uur zullen we van start zal gaan met een korte opening door eMagiz CEO & oprichter Rob ter Brugge. Daarna zal thought leader Steven van Belleghem tijdens een fascinerende keynote aan de hand van zijn nieuwste boek ‘The offer you can’t refuse’ u meenemen in de snelveranderende wereld van Customer Experience. 

Tijdens een informele lunch kunt u kennis maken en ervaringen uitwisselen met andere eMagiz gebruikers, partners en relaties. Na de lunch volgen er twee break outs waarin eMagiz partners en klanten aan het woord komen en waarin we een sneak peek geven van nieuwe technologische ontwikkelingen binnen het eMagiz iPaas.

Na een korte koffie pauze zal Yolande een boeiende paneldiscussie aangaan met de leden van de eMagiz Strategic Advisory Board (SAB) over wat volgens hen dé kritische succesfactoren zijn voor de volgende stap in digitale transformatie. Daarna volgt een motivational speech ‘Multitasken is een mythe’ door Wouter Hesseling. Tijdens deze interactieve lezing wordt u op een humoristische en pakkende wijze bewust gemaakt van de nadelen van multitasken en geeft Wouter handvatten om vervolgens 40% efficiënter te kunnen werken.

Na een korte afsluiting van het officiële programma is er ruimte om onder het genot van een hapje en een drankje met het hele eMagiz team te proosten op ons 10 jarig bestaan!

Zien we u op ons event?

Dinsdag 10 mei 2022 van 11.00 uur tot 18.00 uur @ de Grolsch Veste, Enschede

Dinsdag 10 mei 2022 van 11.00 uur tot 18.00 uur

@ de Grolsch Veste, Enschede

Covid-19: eMagiz zal zich tijdens het evenement houden aan de dan geldende regelgeving rondom Covid-19. Dit kan inhouden dat u een QR-code moet tonen.