eMagiz – Integration without boundaries

Event: 10 jaar eMagiz

Op 14 december 2021 bestond eMagiz 10 jaar en deze mijlpaal moet worden gevierd. Daarom organiseren we een event in de Grolsch Veste, het stadion van FC Twente! In verband met de huidige corona maatregelen hebben wij het event moeten verplaatsen van 27 januari naar dinsdag 10 mei 2022.

We hebben een boeiend en inspirerend programma opgesteld dat rond 11.00 uur van start zal gaan met een korte opening door eMagiz CEO & oprichter Rob ter Brugge. Daarna zal thought leader Steven van Belleghem tijdens een fascinerende keynote aan de hand van zijn nieuwste boek ‘The offer you can’t refuse’ u meenemen in de snelveranderende wereld van Customer Experience. 

Tijdens een informele lunch kunt u kennis maken en ervaringen uitwisselen met andere eMagiz gebruikers, partners en relaties. Na de lunch volgen een aantal break-out sessies met een focus op (toekomstige) technische ontwikkelingen in het integratie en data management domein. Daarnaast zullen een aantal eMagiz partners presenteren hoe zij bij hun klanten de uitdagingen in dit domein hebben opgelost op basis van het eMagiz platform. 

Na een korte koffie pauze zal er een paneldiscussie georganiseerd worden, waarin een aantal IT Leaders hun visie zal delen op het belang van integratie in digitale transformatie.

Na een korte afsluiting van het officiële programma is er ruimte om onder het genoet van een hapje en een drankje met het hele eMagiz team te proosten op ons 10 jarig bestaan!

Zien we u op ons event?

Dinsdag 10 mei 2022 van 11.00 uur tot 18.00 uur @ de Grolsch Veste, Enschede

Dinsdag 10 mei 2022 van 11.00 uur tot 18.00 uur

@ de Grolsch Veste, Enschede

Steven is een internationale keynote speaker en schrijver van vier bestsellers, waarvan er inmiddels meer dan 150.000 verkocht zijn. Zijn kernexpertise is de toekomst van klantgerichtheid. De combinatie van klantgericht denken, de nieuwste technologieën en de menselijke maat is de leidraad in Steven’s verhaal. 

Covid-19: eMagiz zal zich tijdens het evenement houden aan de dan geldende regelgeving rondom Covid-19. Dit kan inhouden dat u een QR-code moet tonen.