Community

De eMagiz Community is er voor u om snelheid te maken

De ingebouwde eMagiz Community platform features zijn er op gericht om eMagiz gebruikers te ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden. Door middel van opleidingen, documentatie en best practices kunnen eMagiz gebruikers zichzelf zo snel mogelijk ontwikkelen en steeds complexere integratie vraagstukken oplossen. 

eMagiz Documentatie

Binnen het platform zijn alle documentatie elementen beschikbaar voor eMagiz eindgebruikers. Hiermee kunnen gebruikers snel en eenvoudig ondersteuning krijgen in hun dagelijkse werkzaamheden om nieuwe integraties te realiseren, aanpassingen te maken en de verschillende omgeving van eMagiz uit beheren en managen.

eMagiz Release blogs

Iedere twee weken plaatsen we een blog over onze laatste release. Lees in één overzicht wat er kan veranderen in je eMagiz omgeving, hoe we jou als user nog beter willen ondersteunen & welke andere tweaks we hebben toegepast.

eMagiz Support

Onze Supportafdeling is voor beschikbaar indien uw platforminstantie support nodig heeft. eMagiz Support is verantwoordelijk voor het uitvoering van de Service Level Agreement die voor uw organisatie is gecontracteerd. De afwikkeling van eventuele incidenten vind plaats via de Support Portal van eMagiz.

eMagiz Q&A

Alle eMagiz gebruikers hebben toegang tot het Q & A Forum waar de gebruikerscommunity kan samenwerken om elkaar te helpen het juiste antwoord te vinden. Het doorzoeken van deze community kan al leiden tot de antwoorden op vragen. Let op, deze link verwijst door naar ons platform.