eMagiz – Integration without boundaries

Data-reliability cruciaal voor Huuskes

Data-reliability cruciaal voor Huuskes

Het real-time verwerken en publiceren van data naar externe omgevingen wordt steeds belangrijker voor organisaties. Huuskes ervaart een groei in product informatie datastromen, maar ook in hun logistieke en commerciële datastromen. Door al deze stromen tot in detail te begrijpen, worden verschillende van deze datastromen gecombineerd om de datastromen naar hun klantenbestand te stroomlijnen. De meeste dataflows bij Huuskes worden gedigitaliseerd via het eMagiz-platform, wat hen de mogelijkheid biedt om real-time data te presenteren aan hun klanten via kanalen als UIB (Huuskes Internet Bestelsysteem), PIM (Product Informatie Management Systeem Huuskes) en ETEN & ZO (Huuskes toepassing voor kleinere zorginstellingen).

“Gezien de strenge wet- en regelgeving rondom eten en drinken en de kwetsbaarheid van onze doelgroep, is het essentieel dat data altijd up-to-date is. Het mooie van eMagiz is dat we verschillende soorten data uit verschillende systemen kunnen samenbrengen. "

Huuskes is de belangrijkste producent van maaltijdbezorging in de zorg en totaalleverancier voor de zorg in Nederland. Huuskes bereidt dagelijks gezonde en smaakvolle maaltijden en bezorgt deze samen met de boodschappen in verzorgingshuizen, verpleeghuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen door heel Nederland. Specialisatie en klantgerichtheid zijn belangrijke pijlers van de dienstverlening van Huuskes.

Het belang van digitalisering

Om klanten flexibiliteit te kunnen bieden en tegelijkertijd hoge kwaliteit, snelheid en leverbetrouwbaarheid te behouden, heeft Huuskes een modern IT-landschap opgezet. Zo biedt Huuskes haar klanten twee online bestelsystemen, waarin alle informatie over producten, allergenen, ingrediënten en voedingswaarden op een digitale manier samenkomt. Zo hebben klanten altijd up-to-date informatie bij de hand. Ze kunnen gemakkelijk producten bestellen die passen binnen een bepaald dieet of rekening houden met een allergie. Voor Huuskes betekent dit dat informatie uit verschillende bronnen gecombineerd moet worden. Huuskes gebruikt hiervoor een aantal moderne oplossingen.

Data integratie

In een modern IT-landschap zoals dat van Huuskes is de rol van data-integratie essentieel. Huuskes gebruikt verschillende systemen om informatie te administreren en werkprocessen te digitaliseren. Ondanks de verscheidenheid aan applicaties, moet data tussen applicaties worden uitgewisseld, zodat er geen onnodige handmatige handelingen of data administration nodig zijn. Om deze integratie tussen de verschillende systemen te realiseren maakt Huuskes gebruik van het eMagiz iPaaS platform. Via het platform is een schaalbare en toekomstbestendige verbinding tussen systemen gerealiseerd, waardoor real-time berichten kunnen worden uitgewisseld. Hierdoor kan Huuskes snel de informatie op zijn digitale kanalen updaten. Door gebruik te maken van het integratieplatform kan informatie worden uitgewisseld op basis van verschillende protocollen en extensies, waardoor systemen altijd gekoppeld kunnen worden. Zo sluit Huuskes direct aan op een aantal inkoopsystemen, waardoor het order- en factuurproces efficiënt verloopt.

De toekomst

Voor Huuskes zijn de digitale data stromen essentieel geworden voor het behalen van hun doelstellingen. Data is een belangrijk onderdeel van hun service propositie naar klanten. Met het iPaaS platform van eMagiz, heeft Huuskes een oplossing om data te transporteren tussen systemen in een gecontroleerde, veilige en betrouwbare manier. Op deze manier kunnen ze innovatieve oplossingen blijven bieden aan hun klanten en partners en bedrijfsdoelen op lange termijn behalen.