Volledige data transparantie in uw voedselketen met eMagiz Enterprise iPaaS

Digitalisering en integratie in de food sector

De food sector wordt gekenmerkt door strenge regelgeving en hoge kwaliteitseisen. Digitalisering is benodigd om aan de steeds hogere kwaliteitseisen te voldoen. eMagiz ondersteunt bedrijven in de food sector bij het inrichten van een digitaal landschap, zodat zij concurrerend kunnen blijven.

Uitdagingen

De food sector is cruciaal voor de samenleving en onderhevig aan zeer strenge wet- en regelgeving. Organisaties in de food sector zijn genoodzaakt volledig transparant en accuraat te zijn over allergenen en voedingstoffen in haar producten. Tevens zijn organisaties in verband met HACCP verplicht risico’s in kaart te brengen en te monitoren. Tegenwoordig is hier verregaande digitalisering en administratie van data benodigd. Deze data ontstaat op verschillende plekken en vanuit verschillende bronnen, en moet vaak geaggregeerd worden om inzicht te verkrijgen. Organisaties maken hiervoor gebruik van verschillende oplossingen, waarbij integratie onmisbaar is. Overkoepelende thema’s binnen de sector zijn: gezond; vers; gemak en daarzaamheid. eMagiz Enterprise iPaaS helpt bedrijven in de food sector om data stromen te digitaliseren, waardoor zij in staat zijn om data altijd beschikbaar te hebben. Tevens kunnen door middel van integraties geaggregeerde rapportages gecreëerd worden, waardoor nieuwe inzichten in processen verkregen kunnen worden. De inzet van nieuwe, data gedreven technologiën helpen bedrijven om nieuwe diensten aan te bieden aan hun klanten. eMagiz helpt bedrijven met deze digitale transformatie.

Ketensamenwerking

Richt voor zowel u toeleveranciers als klanten integraties in, bijvoorbeeld voor uw orderstromen. Door Supply Chain Integratie maakt u minder fouten en kunt u sneller bewegen.

Product Informatie

Product informatie, waaronder allergenen en voedingsstoffen moeten betrouwbaar en veilig worden geadministreerd. Master Data Management helpt u hierbij.

Internet of Things

Steeds meer sensoren verzamelen data over producten in het logistieke proces. Ontsluit deze data bronnen en verkrijg nieuwe inzichten.

Ervaring

eMagiz heeft meerdere jaren ervaring in de food sector en bedient met haar eMagiz Enterprise iPaaS aansprekende klanten zoals Huuskes B.V. Hierdoor snapt eMagiz de uitdagingen van de sector, kan ze  meedenken in veelvoorkomende problemen en putten uit reeds ontwikkelde oplossingen.  Met de technologie van eMagiz op het gebied van Messaging, API Gateway, Data Pipelines en Event Streaming kan elke integratie uitdaging opgelost worden. Zodat organisaties zich kunnen blijven digitaliseren en vernieuwen. Lees de referentie-case van Huuskes om inzicht te krijgen in de praktijk.