eMagiz – Integration without boundaries
eMagiz academy

Als onderdeel van ons Enablement programma hebben we de eMagiz Academy opgezet. We hebben dit gedaan om onze partners en klanten ervan te verzekeren dat ze zelfstandig in het platform kunnen werken. eMagiz is een low-code, model gedreven integratie platform en om die reden zijn alle aspecten die een DevOps team benodigd is, beschikbaar gemaakt als learnings in de Academy. We bieden een leerprogramma aan waarin je je eigen leerpad kan definiëren en je eigen tempo kan bepalen, gebaseerd op de door jou gestelde doelen. Traditionele leermethodes bevatten vaak een grote hoeveelheid verspilling, zo behandelen ze vaak features die jij misschien helemaal niet nodig hebt of gebruikt. Wij bieden je graag een programma aan waarin jij bepaalt wat belangrijk is voor jou om jouw integraties succesvol te bouwen.  

De uitgangspunten van de academy

Versneld leren

De low-code en model gedreven aanpak van eMagiz stelt business users zonder diepgaande technologische kennis in staat om snel integraties te bouwen. Binnen de eMagiz Academy wordt een 70-20-10 model toegepast. Dat wil zeggen dat 70% van het leren wordt gedaan door zijaanzij te werken met een Expert Services consultant, 20% wordt gedaan door het delen van kennis en 10% door de formeel gestructureerde training. 

Customize scope

Bepaal jouw leerpad op basis van de Start, Structure en Scale fases van ons Enablement programma. Binnen iedere fase zijn er verschillende features van het eMagiz platform om kennis mee te maken. We bieden een verscheidenheid aan microlearnings van alle features in het platform. Hierdoor kun je in de Academy de learnings selecteren die jij nodig hebt om je integraties te ontwikkelen. 

Fast track

Al het materiaal is beschikbaar en kan worden gecombineerd met training modules en micro learnings om snel en gericht kennis op te doen. Onze micro learnings zijn hapklare learning die je een specifiek onderwerp leren in minder dan 30 minuten. Microlearnings bevatten theorie over het onderwerp, een aanbevolen opdracht en een stille recording van een demonstratie in het platform. Microlearnings zorgen ervoor dat eMagiz gebruikers hun eigen tempo kunnen bepalen. 

Expertise

Alle Academy sessies en microlearnings zijn onderdeel van een groter, breder enablement programma, en worden aangevoden door gecertificeerde eMagiz trainers. Voor verschillende enablement programma’s bieden we class-room of virtuele training sessies gehost door eMagiz trainers. Je krijgt hulp van Training Consultants en Expert Services Consultants die je helpen om een tempo in je leerproces aan te houden. Wil je hier meer over weten? Ga dan naar Expert Services. 

Beschikbare modules

Bepaal je eigen leerpad

Voor een vliegende start begin je met de eMagiz Crash Course. De crash course zorgt ervoor dat je een basisniveau ontwikkelt. Zo leer je hoe je een nieuw project begint en hoe je integraties kunt bouwen. De crash course is essentieel om te leren werken met eMagiz en moet daarom ook worden afgerond voordat je start met andere courses.

Vervolgens definieer je je eigen leerpad gebaseerd op wat je plannen zijn met het eMagiz platform. De eMagiz Academy biedt verschillende modules waarin alle beschikbare features van het platform aan bod komen. 

Leerpaden

eMagiz biedt een certificatie programma aan als onderdeel van het integratie avontuur. Het certificatie programma is geïntegreerd in het leerpad van Basic naar Expert en is beschikbaar voor alle rollen.

Rol-speciefieke leerpaden zijn gebasseerd op de dagelijkse activiteiten die gebruikers zullen moeten uitvoeren binnen het eMagiz platform. Momenteel hebben we drie gedefinieërde rollen: Developer, Architect & Support engineer. Voor iedere rol is er een leerpad gedefinieerd en kun je deze aanpassen op basis van de gestelde business objectives.