eMagiz iPaaS

Webinar: migreren van legacy systemen

AS400? Dat wordt toch nergens meer gebruikt! Alles is toch in de Cloud.

Toch? Kijk het webinar hier terug!

De theorie klopt, maar de praktijk blijkt vaak net even anders. Waarom? Legacy systemen zoals een AS400 migreer of vervang je niet “even” naar de Cloud. 

In het huidige tijdperk van Digitale Transformatie kiezen organisaties er namelijk voor om bestaande legacy systemen zoals een AS400 uit te faseren of (gedeeltelijk) te behouden. 

Welk scenario een organisatie ook kiest: er ontstaan vragen. Vragen als: Hoe ga je om met de (tijdelijke) data uitwisseling? Hoe waarborg je data kwaliteit? Welke migratie strategie pas ik toe?

Op dinsdag 26 november organiseerde eMagiz  een Webinar waarin we antwoord gaven op de bovenstaande vragen. We lieten aan de hand van praktijkvoorbeelden onder andere zien hoe eMagiz AS 400 data integreert met “moderne” ERP systemen. Na afloop gaven we natuurlijk tips, suggesties en tricks mee waarmee u direct aan de slag kunt.

Bent u geïnteresseerd in data uitwisseling, migratie strategieën of u wilt in de praktijk zien hoe een eMagiz integratie met een AS 400 eruit ziet? Dan nodigen wij u van harte uit om het Webinar terug te kijken. Vul onderstaand formulier in en u wordt direct doorgeleid naar het Webinar.