Transport & Logistiek

Verrijk uw propositie als logistiek dienstverlener met behulp van digitalisatie.

De transport & logistiek sector veranderd met hoge snelheid. eMagiz ondersteunt bedrijven in de sector bij het inrichten van een digitaal landschap, zodat zij hun propositie kunnen verrijken met digitale diensten.

Uitdagingen

De wereld van logistiek verandert in hoog tempo en wordt steeds internationaler. Dagelijks komen er nieuwe productiegebieden bij, reageert de handel op nieuwe kansen en veranderen relaties met afzetmarkten. Ook vormt personeelstekort een grote uitdaging voor de Nederlandse Transport en Logistiek sector. Verladers zijn steeds meer overgeleverd aan geopolitieke ontwikkelingen, prijs- en valutaschommelingen en exportbeperkingen. Om deze risico’s te spreiden zijn verladers meer en meer bezig met scenarioplanning, wordt proactief uitgekeken naar alternatieve afzetmarkten en hebben bestuurders focus op het organiseren van strategische en operationele wendbaarheid.

Naast dit alles is duurzaamheid niet weg te denken uit de hedendaagse samenleving zo ook in de logistieke wereld. Duurzaamheid gaat verder dan alleen modaliteiten, denk bijvoorbeeld aan gebouwen, maar ook IT. Digitalisering en duurzaamheid gaan hand in hand en bieden kansen om invulling te geven aan uw duurzaamheidsbeleid en de alsmaar toenemende hoge kwaliteitseisen van opdrachtgevers. Daarnaast biedt digitalisering organisaties kansen om hun propositie te verrijken en nieuwe, additionele diensten te bieden ten opzichte van traditionele dienstverlening. eMagiz Enterprise iPaaS helpt organisaties in de Transport & Logistiek sector met digitaal transformeren. Zij helpt bij het integreren van de supply chain van organisaties, waarbij zij integreert met ketenpartijen en digitale berichtuitwisseling realiseert. Veel organisaties in deze sector hebben applicaties die uitgefaseerd, of gemigreerd moeten worden naar de cloud. eMagiz stelt organisaties in staat om dit uit te voeren, zodat deze organisaties altijd betrouwbare data tot hun beschikking hebben, steeds efficiënter kunnen werken en hun concurrentie positie kunnen behouden.

Legacy Integratie

Reduceer administratieve lasten door middel van automatische berichtuitwisseling vanuit legacy systemen. Werk vanuit een solide basis aan een cloud strategie.

Logistieke Control Tower

Richt met behulp van integraties een Control Tower in, zodat u altijd de juiste data tot uw beschikking heeft en u controle kunt uitoefenen op uw landschap.

Partner Onboarding

Zorg voor een snelle onboarding van nieuwe partners en partijen door het aanbieden van API’s en standaard integraties gebaseerd op marktstandaarden.

Ervaring

eMagiz heeft haar oorsprong gevonden in het bedienen van klanten in de transport en logistiek sector een heeft zodoende jaren ervaring in de sector opgebouwd. eMagiz Enterprise iPaaS helpt aansprekende klanten zoals PostNL, Neele-Vat, Farm Trans en DHB hun digitale ambities te realiseren. Door de jarenlange ervaring snapt eMagiz de uitdagingen van de sector, kan ze  meedenken in veelvoorkomende problemen en putten uit reeds ontwikkelde oplossingen, waaronder connecties met veelvoorkomende TMS systemen. Met de technologie van eMagiz op het gebied van Messaging, API Gateway, Data Pipelines en Event Streaming kan elke integratie uitdaging opgelost worden. Zodat organisaties zich kunnen blijven digitaliseren en vernieuwen.