eMagiz iPaaS

Maatregelen eMagiz omtrent het coronavirus

Enschede, 25 maart 2020

Het coronavirus, ofwel COVID-19, verspreidt zich steeds verder en heeft inmiddels helaas ook Nederland bereikt.

Voor dit soort situaties heeft eMagiz protocollen en maatregelen die worden gehanteerd. De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers is onze hoogste prioriteit.

We zijn volledig gecommitteerd om te zorgen voor het betrouwbaar draaien van eMagiz als 24/7 bedrijf kritisch cloud platform met bijbehorende infrastructuur. We leveren support via de bestaande kanalen.

Maatregelen
Bij het nemen van maatregelen volgen wij de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) in Nederland. Aanvullend heeft eMagiz de volgende maatregelen getroffen voor de continuïteit van onze dienstverlening:

  • Al onze systemen zijn cloud gebaseerd. Dat houdt in dat medewerkers thuis kunnen werken. De cloud-omgevingen kunnen op afstand beheerd worden, menselijke interactie is daarvoor niet noodzakelijk. eMagiz maakt gebruik van cloud provider AWS Frankfurt en Het Mendix Platform dat ook draait op AWS Frankfurt en XS4ALL in Amsterdam.
  • Op onze locatie worden extra (hygiëne) maatregelen gehanteerd voor onze medewerkers. Deze maatregelen zijn via mail en MS-teams door lijnmanagers aan medewerkers gecommuniceerd. Alle contacten verlopen via digitale hulpmiddelen, bezoekers worden niet meer toegelaten tot onze locatie.
  • Onze locatie is voorzien van extra ontsmettingsmiddelen.
  • Onze medewerkers zijn geïnstrueerd met betrekking tot persoonlijke hygiëne en wat te doen bij griepverschijnselen en klachten van de luchtwegen.
  • Medewerkers werken vooral thuis.
  • In gevallen dat overleg op locatie noodzakelijk is wordt gewerkt met een team A en een team B methodiek. Deze teams komen niet fysiek met elkaar in aanraking.
  • Op locatie is zodanig veel werkruimte dat medewerkers op 3 meter afstand van elkaar kunnen werken.
  • Onze medewerkers zijn geïnstrueerd om alternatieve manieren te gebruiken voor vergaderingen met externe relaties, door middel van bijvoorbeeld webcalls.

We blijven de situatie op de voet volgen. Als het nodig is om een van de bovenstaande maatregelen aan te passen, zullen we hierop actie ondernemen.

Mocht uw organisatie onverhoopt te maken krijgen met het coronavirus, dan vernemen wij dit graag per direct zodat wij passende maatregelen kunnen treffen. Wij zullen ook per direct melden indien een van onze medewerkers getroffen is door het coronavirus.

Heeft u nog vragen, neem gerust contact met ons op (zie contactgegevens onderaan de pagina, of neem contact op met uw vaste aanspreekpunt).